LUNCH

Serveras 10.00 - 14.30 helgfria vardagar.
Dryck, bröd, sallad och kaffe ingår.

130 kr

* efter 13:00 pensionärsrabatt (115kr)

Vecka 5

MÅNDAG 30 JANUARI

  • Viltfärsbiff med rosmarin rostade potatis, jägarsås, friterad grönkål och svartvinbärs kräm.LF.
  • Lätt panerad sejfile med potatismos, rostade blomkålsknoppar, gräslökssås och inlagda betor. LF.
  • Fetaost gratinerad kyckling serveras med örtig tomatsås, spenat och basilika rissoto och sötpotatis kräm. GF.
  • Vegetarisk: Morotsbiffar med spenat och basilika rissoto, sötpotatiskräm och tomatsås.

TISDAG 31 JANUARI

  • Bourgogne med rotfruktsmos,champinjoner, timjan, syltlök och inlagd gurka. GF, LF.
  • Purjolök och tomat överbakad kolja serveras med majs och ärtris, limesås, örtkräm och basilika och mozzarella krokett.
  • Raggmunk med stekt sidfläsk, lingonsylt och syrad äppelkräm.
  • Vegetarisk: Raggmunk med haloumi, lingonsylt, honung, sesamfrön och tzatziki.

ONSDAG 1 FEBRUARI

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd rättika .LF.
  • Stekt torsk med dill och smörslungade färsk potatis, varm cremeninon, citrusmajonäs och inlagda rödbetor.
  • Fasolakia me kreas. (högrevs gryta) serveras med potatis fondant, haricots verts, riven hårdost, tzatziki samt tomat krokett.
  • Vegetarisk: Tomat kroketter serveras med potatis fondant, haricots verts, hårdost och tomat krokett.

TORSDAG 2 FEBRUARI

  • Mozzarella och soltorkad tomatfylld schnitzel med ört stekt potatis, amaretosky, basilikasmör och syltad lök.
  • Stekt kummel med kokossås, broccolimos, sweet chili marinerade grönsaker och sötpotatis chips.
  • Piemontese med biff, champinjoner, vitlök, grädde, rödvin, basilika och färsk riven parmesan.
  • Vegetarisk: Mozzarella, soltorkade tomat och basilika järpar med pommes, chilimajonäs och tomatsås.

FREDAG 3 FEBRUARI

  • Kyckling gyros med friterad potatis, tomatsås, rödkålssallad, tzatziki och pitabröd.
  • Bouillabaisse,sydfransk fisk gryta, aioli, vitlöksbröd, lax, torsk, musslor, saffran, grädde, fänkål och handskalade räkor. LF.
  • Kåldolmar med krossade potatis, brunsås, lingonsylt och inlagda morötter.
  • Vegetarisk: Soyafärs järpar serveras med tortilla, grönsaker, tomatsalsa, majs, paprika, lök, vitlöksdressing och friterad potatis.

VARDAGSMENY
Vegansk: Soyafärs järpar serveras med tortilla, grönsaker, tomatsalsa, majs, paprika, lök, vitlöksdressing och friterad potatis.

GÄLLER ALLA VARDAGAR

GREKISK sallad med tomat, gurka, paprika, rödlök, feta, oliver
130 kr

HALLOUMI sallad med grönsaker, päron, honung och valnötter.
130 kr

Getost sallad, rödbetor, sparris, apelsin, tomatmarmelad, sojabönor och sesam.
130 kr

HÄLSOTALLRIK – Kyckling med quinoa och linser, körsbärstomater med fetaost, rödbetor, sojabönor, rostade pumpafrön, päron, apelsin, tzatziki.
130 kr

MOUSAKAS – Traditionell grekisk rätt, gratinerad aubergine och zucchini, skivad potatis, nötfärs & béchamelsås.
150 kr

SCAMPI på spett med sallad, körsbärstomater, bacon, parmesan och vitlöksdressing
165 kr

GF = Glutenfri          LF = Laktosfri

ÖPPETTIDER

Måndag – Lördag
16:00 – 00:00

Söndag
16:00 – 23:00

LUNCH
Måndag – Fredag
10:00 – 14:30

KONTAKTUPPGIFTER

Valhallavägen 131 – Stockholm
 
08-66 44 228
 
info@kouzina.se